Sunday, February 7, 2010

Possing bebanyakkk...sampai penat rasenyer..

nie tempat yang paling kami suka... bukannyer aper...mak ngan ayah yang excited bergambar kat sini...anak2 wak tak tahu jer...aper lagi, setiap sudut replika kami bergambar...yang bestnyer anak2 yang tukang ambik gambar...modelnyer mama ngan papa laa...terbalik lakkk..

nie kat spongebob...ape lagi...lentuk kami berpossing kat spongebob tuu...

meh kiter pegang tangan si bunny nie...cepat senyummmm...

nie laa jurufoto kami...si licik dua orang nih... bab nak ambik gambar...berebut-rebut..nie bagi chan kat jurufoto lak bergambar.... smileee...

nie photo kat taman buaya melaka...mama upload skali ngan yang kat atas...tak sempat nak updetlaa....nanti kita upload lagi foto yang lain di lain waktu lak.....

oklaa dah nak tidooo nie...esok pagi2 anak2 dah nak gi skolah...monday morning will be coming in a few hours again....bye n godnite..

Opppss..Tolong Papa...

oooppsss..tolong papa dah nak jatuh daa tuuuu...... ahhhhhh

nie aina n alya mase second day lahir ke alam ini...alhamdulillah syukur padaMu Ya Allah atas rezeki yang tidak terhingga dariMu ini... Mama dan papa bersyukur sesgt dengan kehadiran kalian berdua dalam kehidupan kami....

ni lak biler aina n alya dah umur 4 tahun..dah sekolah tadika nie...Tadika Sinar di Taman Cahaya Masai..Walaupun baru 4 tahun, tapi homeworknyer banyak sesgt..sian mama tgk... tapi takpe laa dik...belajar tuu tak kira umur yee sayang... yg penting mama sentiasa bersama kalian....
luv u all....uuummmppphhh..

nie laa koleksi galeri photo yang mama upload untuk korang berdua....
nie laa mama twins punyer foto...peaceeeeee.....

Wednesday, February 3, 2010

hi Frenzzz...

Friends are like balloons; once you let them go, you might not get them back.

Sometimes we get so busy with our own lives and problems that we may not even notice

that we've let them fly away.

Catatan Keramat Diari Hidupku...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Puteri kembar Kami..Alyaa & Aina..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Icha hadir penyeri suasana si kembarku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Pesanan Mama....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails